zondag 27 december 2015

Gran Canaria, Puerto de Mogan(ES_Canarische)-België

Woensdag, 23 december '15


Wanneer ik dit schrijf zitten we met een jeans, lange mouwen aan en geknelde pijnlijke voeten die na een aantal maanden weer opgesloten zitten in schoenen en laarzen, in het vliegtuig.
De nacht was kort: reeds om 3u moesten we al uit de kooi om tijdig op het vliegveld te zijn.
Met een gerust hart en in de SUPER- goede handen van Rita&Johan, onze zeilvrienden & bootzitters, blijft onze dame achter...samen zullen ze genieten van hun vakantie en de feestdagen.
En wij, wij hebben een 'bom-volle' agenda met feestjes, afspraken, consultaties, enz. met familie, vrienden, kapster, dokters, kinésist, tandarts, ... We krijgen al een indigestie bij het denken aan al het eten dat daarbij hoort, hi, hi, hi,... Oei, en er wachten mij ook nog verplichte confrontaties met mijn aartsvijand de weegschaal!!! Als dat maar goed komt...
Eerst even mijn onderzoeken, bloedafname en RX, afhandelen bij aankomst en dan kunnen de flessen knallen en de lekkerste frietjes van de hele wereld verorberd worden ;-)






We wensen jullie allen fijne feestdagen en een goede gezondheid en véél liefde & geluk voor 2016














De blog neemt ook een klein beetje vakantie...Schrijfsels zullen er weer zijn na onze hereniging met onze dame in Gran Canaria.





Gran Canaria, Puerto de Mogan 3(ES_Canarische)

Dinsdag, 22 december '15


Nu moet er 'gas' gegeven worden! Valies inpakken, laatste 't-do'-ertjes moeten afgevinkt worden, na uitvoering ervan weliswaar ;-)
Ons vertrek naar Familie & vrienden nadert... Nog één nachtje slapen...of wakker liggen...
Gelukkig moeten we niet meer naar een andere haven varen voor vertrek, Zensation mag blijven liggen in de haven van Puerto de Mogán.
Een eerste 'to-do'-ertje van de dag/lijst wordt uitgesteld: er is te veel wind om de genua/voorzeil er af te halen. Andere taakjes worden uitgevoerd en bagage gewogen. In de namiddag even ontspannen en ontsnappen aan de warmte en de brandende zon. Vanaf morgen, in België, zal het andere 'koek' zijn en zullen we dit weertje missen ;-)
De wind valt weg en we halen net zonsondergang met een opgeplooid voorzeil.