woensdag 20 juli 2016

Grenada, Whisper Cove 2(Caraïben)

Maandag, 18 juli '16

Grote wasjes, kleine wasjes...stop ze in de wasmachine...
Dit doen we samen bij 'Meat & Meet', waar we ondertussen kunnen genieten van een verse fruitsap, cappuccino, thee en WiFi.
Met propere was, een verse baguette en wat beleg en ander lekkers uit het slagerij-winkeltje keren we weer naar Zensation.
Het is weer een drukke dag aan boord: boegschroef-paneel monteren, boegschroef-aansluiting in contactkast vernieuwen en contacten weer aansluiten, schroef en schroefas proper maken m.b.v. duikfles, was drogen en opplooien, lakens verversen, poetsen, teak verder behandelen, enz...afgewisseld met de nodige rust en zwemmomentjes.
Als beloning is er spaghetti aan boord met de verse bolognaise saus van de slager ;-)

Grenada, Whisper Cove(Caraïben)

Zondag, 17 juli '16

In naam van the Captain: 'Bedankt voor de felicitaties via mail, Whatsapp, sms en kaart.' Zijn DUVEL-biertje smaakte hem...zijn woorden/Vlaams gezegde: 'Is zoals een Engeltje dat op je tong pist!'
Nou de feestelijkheden gaan door. We breiden er vandaag een vervolg aan met een brunch in restaurant: 'Meat & Meet'. Hier kunnen we van al het beste van de zaak proeven en morgen gaan we zeker even langs het kleine slagerij-winkeltje dat zich bij het restaurant/bar bevind, om enkele van hun zelfbereide producten te kopen. Dus woorden zijn niet nodig om jullie te laten weten dat de brunch geslaagd was ;-)
Whisper Cove is een rustige natuurlijke baai. Het is zondag en het tempo ligt nog lager dan andere dagen, die ook 'zondag' zijn. In de 'rustige' baai is het blijkbaar DJ-dag. Al van 11u staat de typische bonk bonk-muziek luid op met een mix ertussen van een rinkelende telefoon en het typische terugdraai geluid van de oude vinyl-plaat van de jaren '80, toen deze trend 'in' was. In de avond komt er nog een DJ, even verder op in de baai, bij en we worden getrakteerd op door elkaar bonkende 'slechte' muziek met steeds dezelfde beat en mixstukjes...dit gaat door tot in de vroege uurtjes! En als het om 3u 's morgens hard begint te regen, horen we even geen muziekklanken meer...Joepie! Maar, na de bui starten ze opnieuw...
Onze nachtrust heeft er, onvoorstelbaar maar waar, niet onder geleden.