zaterdag 19 november 2016

Bonaire, Kralendijk 9(Caraïben)

Donderdag, 17 november '16

Ook de gasflessen doorstaan de aanraking met zout niet. Hun kleur is van blauw in meer roestbruin veranderd. Met een staalborstel en schuurpapier worden ze wat proper gemaakt en krijgen ze enkele lagen nieuwe verf. Op het einde van de dag staan ze te stralen in hun nieuwe blauwe kleurtje.
De oude diodebrug wordt opgehaald bij Sam. In afwachting van de nieuwe, worden de oude onderdelen weer gemonteerd, kan de motor indien nodig gestart worden. In de watersportwinkel krijgt Geert te horen dat ze nog géén tijd gehad hebben om te mailen, maar de dynamo is wél besteld in St. Martin. Dit is gebeurt zonder overleg en voor bijna '5x' de prijs die we op 'Amazon' betalen!!! Hallo... staan er dollartekens op ons voorhoofd?!
Voilá de voornaamste klusjes zijn gedaan. Captains rug is weer ok en dus kan het regenzeil opgehangen worden. De afgelopen dagen is er telkens al wat water uit de wolken gevallen dat we graag in de watertank hadden gehad! Maar voorlopig hebben we er nog genoeg inzitten en gaan nog zeker géén regendansje doen ;-) Hi, hi, hi,...