maandag 7 november 2016

Curacao, Spaanse Water 8(Caraïben)

Vrijdag, 4 november '16

Enkele uren in verscheidene winkels worden gespendeerd aan de zoektocht naar microvezeldoekjes. Hadden we er maar meer meegebracht vanuit België/Nederland, van de favoriete en goedkope winkel: Action! Hier vinden we ze moeilijk en de prijs kan tellen en dat allemaal om mee te werken ;-) Alé, het is voor een goed doel, onze dame zal er morgen mee opgeblonken worden.
In de mailbox verschijnt goed nieuws: het pakket van de tuiger uit België is gearriveerd in de haven. We dinghieën naar de Sera Boca Marina voor ons pakket en gaan langs SY Fairy Queen, gezellig bijpraten met Nicole & Ronald.
Net voor donker weer aan boord en pakken de bestelling uit: gasveren, stukken voor de rolinstalatie voor de genua en ritsen.
Het stuk voor de rolinstalatie is fragiel geboord en de ritsen zijn de verkeerde kleur! Argh!!! En dan hebben we ook nog eens taksen moeten betalen op het pakket, terwijl de boot nog in transit was!!! Effe balen! Dan zit je aan de andere kant van de wereld, heb je alles per mail en telefonisch in België gecommuniceerd en besteld en worden nog verkeerde of onverzorgde spullen afgeleverd :-(