maandag 9 mei 2016

St. Martin, Marigot 13(Caraïben)

Maandag, 9 mei '16

Een jaar geleden had ik deze tekst geschreven, maar kreeg die niet over mijn lippen... Toch wil ik deze met jullie delen op deze speciale dag, die een dubbele feestdag voor ons is.

Speech:

Veertien jaar geleden, met Valentijn, begon ons avontuur met een 'lange Chinees zonder tanden'.
Sindsdien hebben we samen mooie plekjes & paradijsjes op onze aardbol mogen ontdekken.
Precies acht jaar geleden, op 9 mei 2007, vertoefden we met onze voetjes in het zand op het idyllische eiland Mauritius en stapten samen in het Huwelijksbootje.
Geert's getuige had net z'n zeilcursussen en yachtman afgerond en als huwelijkskado mochten we met z'n gezin mee op zeilweekend. En van een microbe naar een virus, werden we gebeten en besmet!
Samen gingen we op cursus en zwoegden voor examens...
Charterden zeilboten in Nederland, Kroatië & Griekenland en genoten van het zeilen, de vrijheid, natuur, water, wind en rust.
We hebben al héél wat watertjes doorzwommen en woelige baren en stormen doorstaan...
Één ervan was zelfs een 'Aliën' die als een BOM op ons viel! Samen met familie & vrienden en een fantastisch medisch team, hebben we die bevochten en overwonnen!
En nu staan we hier...voor een nieuw hoofdstuk in ons leven: samen met ons prachtig zeiljacht 'Zensation' willen we de wereldzeeën bezeilen.
Hier willen we jullie mee van laten genieten en bedanken, want zonder jullie stonden we hier niet en zouden we dit niet kunnen ondernemen...
Ne SUPER dikke, dikke, dikke merci voor jullie liefde, steun & vriendschap!
En we hopen jullie ergens ter wereld te mogen ontvangen op onze dame en mee te nemen in onze avonturen...

Liefs,
Cindy & Geert & Zensation
:-* <3

Antwerpen, 9 mei 2015