dinsdag 11 oktober 2016

Curacao, Spaanse Water 23(Caraïben)

Dinsdag, 4 oktober '16

Het klussen gaat verder op een rustig tempo en m.b.v. de duikfles probeert Geert in het onhelder water de schroef te vinden. Deze wordt ontdaan van pokken en ingepakt met twee plastic vuilniszakken met een vaatwastablet erin. Duimen dat dit helpt om de aangroei de komende weken, hier in de haven, tegen te gaan. Een stilliggend schip is de grootste lekkernij voor pokken!
Tijd en goede, snelle WiFi wordt besteed aan Facetimen en Skypen. Nog even en we kunnen dit weer zonder het schermpje er tussen ;-)
SY Lazuli organiseert een 'Tot Ziens'-party met een 'Potluck' (=ieder maakt en brengt een gerecht mee, waar een buffet wordt van gemaakt en ieder kan eten). In de microgolfoven is de spinazie tomaten quiche zo klaar.
Een catamaran met een hoop bijboten achteraan gebonden en een kuip en leefruimte gevuld met kwetterende drinkende en etende cruisers in opperbeste stemming. Gezelligheid allom en één grote cruisersfamilie. Ooit zien we elkaar misschien weer, hier of daar komen we elkaar wél weer tegen of niet...het is allemaal goed en we genieten van 'het moment', elkaars vriendschap, gezelschap, behulpzaamheid en lekkere gerechten...