woensdag 16 november 2016

Bonaire, Kralendijk 6(Caraïben)

Maandag, 14 november '16

Snorkel- & zwemgerief worden ingepakt en meegenomen.
De huurwagen wordt netjes afgeleverd bij 'Karel's'. Zo zijn we weer extra mobiel voor de komende twee dagen.
Prioriteit: zaak en/of persoon vinden i.v.m. de alternator/dynamo. Van verschillende eilandbewoners krijgen we namen en plaatsten. Tussen de zoektocht maken we enkele ontspannende tussenstops: snorkelen, drinken, hapje,... En zo zien we ook eindelijk weer de prachtige roze gekleurde vogels en het statisch symbool van het eiland, nml.: de flamingo's. Fijn om ze weer te mogen bewonderen in hun habitat.
Eindelijk vinden we de plaats waar we hopelijk geholpen kunnen worden. De dynamo moet eruit en ter plaatse geraken. Dus weer naar onze dame en het ding demonteren. The Captain maakt hem ook open om te kijken hoe het eruit ziet. Dit gaat echter niet zo makkelijk omdat een schroef tegenwerkt. De zaak is reeds gesloten, wanneer we er met de alternator toekomen. Hopelijk lukt het morgen wél en komen we meer te weten!
Dan maar een laatste Happy Hour bij 'Karel's' met Brigitte & René (SY Blue Spirit) en Rudy (SY Sea Ya) alvorens ze morgen naar St. Maarten varen.
Onder het felle licht van de extra grote 'volle maan' cocoonen we op ons privé-terras, terwijl er heerlijke bakgeuren uit de combuis naar boven cirkelen... morgen kunnen we van de appel- & vruchtencake proeven!