woensdag 23 december 2015

Tenerife, Los Cristianos 4(ES_Canarische)

Dinsdag, 15 december '15

Met z'n drieën hebben we rustig en goed geslapen. Ook onze vrienden Karin & Gunter hebben hun eerste nacht in Tenerife goed doorgebracht en nodigen ons uit voor het ontbijt op het appartement.
Een fantastisch weerzien met elkaar wordt meteen rijkelijk beklonken en verorberd. We vallen weer met ons 'gat in de boter'! Het is alweer veel te gezellig, maar we moeten tijdig door om de huurwagen af te leveren. Nog even de wagen leegmaken en over en weer varen met ons Dhingietje om te lossen. De paparazzi staat reeds in de aanslag om ons vertrek en natte landing vast te leggen op de gevoelige plaat. Gelukkig houden we het zelf droog, ondanks de redelijke golven.
Na een week rondtoeren op Tenerife, leveren we de auto, zonder schade, tijdig in. We hebben heel wat van dit eiland gezien en geleerd en dat is leuk. Met de bus rijden we terug naar Los Cristianos. Dat ging vlot. 
We treffen onze vrienden weer op een terras aan het strand en zakken daarna af naar het appartement, waar we genieten van een tapa-avond bij zonsondergang. Het is hier zalig vertoeven en het gezelschap is Toppie ;-)
Ondertussen is de wind aangetrokken en zien en voelen we onze dame stevig rollen, bij thuiskomst.