woensdag 23 december 2015

Tenerife, Los Cristianos 5(ES_Canarische)

Woensdag, 16 december '15

Klussen, poetsen en blog schrijven, dat is ons programma voor de voormiddag. Kruiden worden aangevuld en de keukenkast herschikt. Zondag komt onze 'Cherrenstef' (was in Oostenrijk een grapje/verspreking met Sterren Chef),  Johan aan boord! Maar de tijd vliegt alweer te snel en voor we het weten zitten we te lunchen op een terras met Karin & Gunter, met zicht op Zensation. 
Het is alweer een prachtige dag en onze vrienden gaan de uitdaging aan om met ons Dinghietje mee te varen naar ons privé-terras op onze dame voor een aperitiefke in het zonnetje. The Captain brengt eerst Karin & mij naar de boot en vaart daarna terug om Gunter op te halen. Iedereen geraakt droog aan boord, daar klinken we op. Het is heerlijk aan boord en onze vrienden worden niet groen van het geschommel van ons Zensation. Een geslaagde namiddag!
Tegen zonsondergang varen we met z'n vieren samen terug naar het strand, dat kan ons Dinghietje en 5Pk-tje wél aan. De twee mannen houden er wél een natte broek aan over van een opspattende golf ;-)
We zien nog net de zon ondergaan vanop het strand en op het terras op het  appartement houden we alweer een gezellige lekkere restjes-tapa-avond.