woensdag 23 december 2015

Tenerife, Los Cristianos 6(ES_Canarische)

Donderdag, 17 december '15

Zoals elke morgen starten we onze dag met een plonsje rond de boot. Na het ontbijt halen we het hekanker op. De wind is wat gedraaid en dus ook Zensation. Gaan we het hekanker weer uitgooien of gaan we de laatste nacht zonder slapen? Ons meisje lijkt zich goed te gedragen en de wind blaast stevig.
Samen met onze vrienden maken we een wandeling naar Playa de Las Américas. Hier zien we windsurfers, kiters en achter de hoek ook weer golfsurfers. Toch knap om ze bezig te zien en hen te zien wachten tot ze de juiste golf kunnen berijden.
Na de lunch wandelen we door de straten en langs de boulevard van Los Cristianos. Het is onze laatste avond hier... Gran Canaria roept!
We varen nog even naar ons rollend huisje om ons om te kleden, of beter gezegd: kleding op te halen en pas aan land aankleden. 
Aperitieven doen we in stijl met 'echte' bubbels met zonsondergang bij onze vrienden op het appartement en gaan daarna samen uit eten.
Er is een tijd van komen en een tijd van gaan... Morgenvroeg halen we anker op en hopen voor het donker Puerto de Mogán in Gran Canaria te bereiken.
Dus laten we onze vrienden hier achter op Tenerife en nemen afscheid voor even.. afspraak in België. Tnxxx...voor de leuke tijd en tot gauw x